Entertainment

[VIDEO] MISTERI!! Sara Mack Dirasuk Benda Pelik Di Set Penggambaran


Pelakon baru, Sara Mack Lubis yang mungkin korang kenal dari drama bersiri ‘Love in Lockdown’, telah diganggu oleh benda pelik di set penggambaran short film ala Stranger Things, terbitan OHBULAN!.

Masa dia tengah berlakon short film bergenre misteri tu, tiba-tiba Sara terbatuk dan kemudian macam kena rasuk sampai mata hitam dia berubah menjadi putih! Nak tau apa cerita? Jom tengok video ni!

Haa.. On tak on short film terbitan OHBULAN! kali ni? Siap ada Cikgu Zack Kirana dalam tu. Alaa.. Cikgu Bahasa Melayu yang viral tegur tatabahasa lirik lagu Casablanca tu!

Cuaca Tak Menentu Salah Satu Punca Batuk

Sumber : Google

Dalam keadaan cuaca sekarang yang tak menentu ni, ramai yang mengalami batuk-batuk. Bila batuk, mesti tekak rasa pedih dan ini tentunya membuatkan korang jadi rasa tak selesa. Selalunya batuk akan bertambah teruk pada waktu malam dan keadaan ni akan mengganggu waktu tidur korang yang menyebabkan korang lesu pada keesokan hari.

Itu tak kira lagi keadaan awkward nak batuk depan orang ramai dikala Covid-19 dan Influenza masih berleluasa sekarang ni. Nak tak nak confirm kena tahan batuk. Dah macam buat jenayah pulak kalau nak batuk sekarang ni kan? Aher her!

Merdekakan Ketidakselesaan Anda Dengan Woods’

Jadi, kalau korang nak merdekakan ketidakselesaan dari batuk dan sakit tekak, korang boleh try Woods’ Peppermint Cough Syrup kerana ianya membantu untuk :

  • Melegakan batuk
  • Melegakan sakit tekak
  • Meredakan kahak
  • Membantu mengeluarkan lendir

So, korang tunggu apa lagi? Dapatkan Woods’ Peppermint Cough Syrup di kedai runcit, pasaraya dan farmasi yang berdekatan. Nak beli online? Tiada masalah! Korang boleh ke page Shopee dan Lazada mereka.

Untuk keterangan lanjut, korang boleh checkout Facebook dan Instagram Woods’ Malaysia. Uhuk uhuk! Eh eh.. Tiba batuk pulak. Nak pergi cari Woods’ kejap kat farmasi. Gerak luuuu!





Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.