Entertainment

[Video]” Inilah Rumah Baru Mak!”- Pemuda Raikan Rezeki Bersama Ibu Tercinta


Semua orang mempunyai impian untuk hadiahkan rumah kepada ibu bapa sebagai tanda membalas jasa mereka. Di dalam video ini kita akan melihat kisah seorang ibu dan anak tunggal lelakinya Acap berjaya menunaikan impian beliau untuk memberi hadiah sebuah rumah kepada ibunya.

Kalau korang nak tahu macam mana Acap boleh berjaya jom kita tengok video ini. Pastikan korang tengok sampai habis tau sebab kita pun nak berkongsi rezeki bersama korang.

 

Kita Mekar, KITA @ Cybersouth

Untuk pengetahuan korang, rumah yang Acap beli untuk ibunya adalah rumah KITA Mekar Double Terrace dari LBS Bina yang terletak di KITA @ Cybersouth.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang rumah ini, jom layari laman web https://www.lbscybersouth.com.my/

Tonton dan menang bersama LBS Bina

LBS Bina ada hadiah nak bagi korang dan caranya sangat mudah! Untuk dapatkan hadiah korang kena kira berapa jumlah perkataan ketupat yang ada dalam video diatas dan hantarkan jawapan korang dekat sini https://bit.ly/3jDXQW8. Jangan lupa hantar jawapan korang  sebelum 29 April 2022 tau!

Ha mestilah ada hadiah kan? Tak kan la kira suka-suka. Jom tengok apa yang korang boleh menang bila masuk peraduan ni!

Grand Prize Vivo Smartphone (bernilai RM1599)

Jangan risau kalau tak menang hadiah utama sebab korang masih lagi berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai untuk tempat pertama, kedua dan ketiga seperti yang berikut:

Pemenang No. 1 : Wang tunai bernilai RM500
Pemenang No. 2 : Wang tunai bernilai RM300
Pemenang No.3  : Wang tunai bernilai RM200

Tak menang juga No 1,2,atau 3? Tak pe guys, korang boleh dapat hadiah sagu hati yang merupakan TNG e-Wallet bernilai RM50! Ada sehingga 5 orang pemenang akan dipilih! Untuk makluman korang peraduan ini dianjurkan bersama Vivo sebagai rakan strategik.

Bukan itu saja, sekarang sedang berlangsung kempen ‘Raikan Rezeki Bersama LBS: Rezeki Raya Anda’ bermula dari 1hb April 2022 hinga 31hb Mei 2022. Ada pelbagai ganjaran hebat untuk korang!

Nak tahu lebih lanjut, jom klik link https://raikanrezeki.lbs.com.my/. Jangan lupa kongsikan berita baik ini dengan rakan dan keluarga korang.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.