Entertainment

Shell Nak Belanja 40 Pelanggan Terpilih Petrol Percuma Selama Setahun. Jom Pam & Tebus Sekarang!


Siapa je tak excited nak travel bila dengar Shell nak taja minyak percuma selama setahun? Ye la, dah 2 tahun tak boleh berjalan kan?

Dah ada yang nak sponsor minyak ni, boleh la lepaskan geram dan buat sebanyak mungkin road trips meronda satu negara. Masa-masa macam ni la seronok balik kampung, bawak keluarga bercuti, melawat sanak saudara dan siapkan trip kerja yang tergendala. Bahagia hidup, minyak PERCUMA la katakan.

Korang tau tak, berapa banyaknya aktiviti yang korang boleh buat dengan minyak percuma selama setahun? Boleh travel ke Penang setiap bulan, makan makanan sedap kat situ dan boleh buat road trips dengan keluarga dan rakan-rakan sebanyak mungkin selama setahun.

Boleh jalan ke mana-mana je guys, bukan sebulan atau seminggu tapi SETAHUN!

Kalau korang ingat itu je yang korang dapat, korang silap…kempen Ekstra KM Belanja yang dianjurkan oleh Shell ini membolehkan korang tebus pelbagai barangan seperti minyak pelincir Shell, makanan dan minuman dari  Shell SELECT serta menu makanan panas dan lazat dari deli2go. Semuanya menggunakan Kilometer (KM) yang korang isi minyak tu sebagai currency.

Korang faham ke tak ni? Maksudnya lebih banyak korang pam petrol dan tebus pelbagai snek, makanan, minuman dan barang-barang lain di Shell, lebih tinggi peluang korang untuk memenangi petrol percuma selama setahun dengan Shell.

Apa yang korang boleh tebus dengan KM petrol yang korang isi?

Pelbagai jenis minyak pelincir Shell boleh ditebus dengan menggunakan KM petrol korang.

Selain itu, antara makanan panas baru yang boleh korang redeem dekat deli2go dengan KM yang diisi itu adalah:-

  • Ayam Percik Puff
  • Chocolate Roll
  • Croffle + Costa Americano
  • Pandan Lattice
  • Satay Wrap

Tunggu apa lagi? Pam & tebus di Shell untuk peluang memenangi petrol percuma selama setahun!

Mudah je nak nikmati semua kelebihan ini, syaratnya korang kena la isi minyak Shell FuelSave 95 sebanyak RM40.

Berikut ialah cara untuk korang tebus ganjaran tersebut.

1. Isi minyak Shell FuelSave 95 sebanyak RM40 dimana-mana stesen minyak Shell atau kutip 390 KM dengan mengisi minyak Shell V-Power atau Shell V-Power

2. Scan kod QR di Shell SELECT ataupun layari laman microsite EkstraKMbelanja.com dan daftar akaun korang disana.

3. Muat naik gambar resit di laman microsite tersebut

4. Tebus Kilometer kepada baucar diskaun yang telah disediakan dilaman sesawang EkstraKMbelanja.com.

5. Tunjukkan baucar yang telah ditebus kepada penjaga kaunter semasa membuat bayaran untuk menikmati potongan harga yang telah

6. Satu penebusan secara automatik adalah satu peluang memenangi Petrol percuma selama setahun


**Tarikh penebusan akhir bagi kilometer dan baucar ialah pada 10 Julai 2022
**Tawaran sah kempen untuk mengumpul KM ialah pada 1 Mei hingga 30 Jun 2022.
**Tertakluk pada terma & syarat

Untungkan isi minyak di Shell?

Sekarang korang dah tahu kan berapa banyak aktiviti yang korang boleh buat kalau korang terpilih untuk menang petrol percuma selama setahun dari Shell ni, betul tak?

Korang boleh travel bersama keluarga dan kawan-kawan setiap minggu. Bukan itu je, tersekat dalam traffic pun no hal lah! Dah tak frust sebab Shell bersama korang dalam setiap perjalanan plus korang ada Ekstra KM lagi untuk berbelanja.

Jadi, apa lagi yang korang semua tunggu? Jom la pakat-pakat isi minyak di Shell dan join kempen Shell Ekstra KM Belanja untuk lebih kilometer dan lebih penjimatan. Tambahan pula, lebih banyak korang redeem ganjaran, lebih tinggi peluang korang untuk menang petrol percuma selama setahun.

Jadi, apa lagi yang korang semua tunggu? Jom la pakat-pakat isi minyak di Shell dan join kempen Shell Ekstra KM Belanja untuk lebih kilometer dan lebih penjimatan. Tambahan pula, lebih banyak korang redeem ganjaran, lebih tinggi peluang korang untuk menang petrol percuma selama setahun.

Shell akan mengumumkan 40 pemenang terpilih bermula dari tarikh 19 Mei hingga 20 Julai nanti. Oleh itu, pastikan korang alert dengan pengumuman yang dilakukan setiap minggu.

Nak tahu lebih lanjut mengenai kempen Shell Ekstra KM Belanja? Kunjungi Shell Ekstra KM Belanja atau Ekstra KM Belanja Campaign site



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.