Entertainment

Rakyat Malaysia Mana Boleh Hidup Tanpa Teh Tarik Atau Teh O Ais, Jom Kami Kongsikan Rahsia Teh Yang Enak!


Sambutan Kemerdekaan ke-65 pastinya menjadi acara yang paling dinantikan ramai setelah sekian lama kita tak dapat bersama raikan tarikh 31 Ogos yang penuh keramat ini dengan meriah akibat dilanda wabak Covid-19 sejak beberapa tahun lalu.

Tanpa mengira warna kulit, bangsa mahupun agama, rakyat Malaysia memang terkenal selalu terus bersatu hati dalam meraikan semangat patriotik. Selain hal patriostisme ini, ada satu lagi benda yang buat kita selalu bersatu hati. Apa dia agaknya? Mestilah bab makanan dan minuman!

Tak ada apa yang boleh tandingi makanan dan minuman kita okay, sebab tu bila korang berjalan atau berhijrah ke luar negara sekali pun mesti korang akan teringin juga hidangan tempatan kita.

Terutama sekali teh tarik atau teh o ais! Fuhh.. Dua benda ni boleh dikatakan memang kegemaran rakyat Malaysia lah! Kalau sehari tak minum, terasa tak sempurna je hari tu kan?

Haa.. Tapi yang mana menjadi pilihan hati korang teh tarik atau teh o ais? Sebenarnya tak kisahlah yang mana pun korang pilih, apa yang penting adalah asas teh tersebut, kalau tersilap pilih teh tak ummph lah teh tarik atau teh o ais korang tu nanti.

Teh Boh Lebih Kaw, Lebih Ummph!

Pastikan pilihan teh adalah dari jenis yang terbaik macam teh BOH yang dipetik khas dari ladang tanaman teh mereka sendiri di Cameron Highland.

Rasa segar teh ni bila dihirup akan buat korang terasa seperti berada dekat Cameron Highland sendiri tau!

Tak kira lah korang suka nikmati teh dengan susu atau tanpa susu tapi teh BOH ni dijamin bakal buat korang berpuas hati dan tak kan pandang teh lain lagi dah!

Teh BOH tersedia dengan dua pilihan sama ada Uncang Teko Teh BOH atau Uncang Teko Jumbo BOH. Kedua-duanya kaya dengan aroma yang memikat serta rasa yang mantap. Mesti korang akan jatuh cinta punya lah!

Fazura pun minum teh BOH tau!

Selebriti kesayangan ramai, Fazura pun pilih BOH sebagai jenama teh pilihan! Fazura mengakui, tak kira sesibuk mana pun beliau akan pastikan ada masa untuk menikmati sekurang-kurangnya secawan teh BOH setiap hari.

Malah, Fazura sendiri telah diangkat sebagai wajah pilihan BOH. Ahhh memang kena sangat! Sebab teh ni memang sehebat senyuman Fazura kan? 🙂

 

BOH tersedia dengan pelbagai seleksi teh bermacam perisa. Seperti teh hijau, teh berperisa rangkaian Seri Songket, BOH Green Tea Latte, BOH CHAM dan banyak lagi! Senang dan mudah, tinggal bancuh kemudian boleh terus minum je.

Untuk pembelian, teh BOH boleh didapati di kesemua pasar raya berhampiran korang ataupun terus je ke laman web rasmi mereka di SINI.

Korang juga boleh follow Instagram BOH di SINI atau Facebook rasmi mereka untuk sebarang maklumat lanjut mengenai produk BOH.





Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.