Entertainment

“Mentang-Mentang Influencer..” – Azfar Heri Dapat Banyak Kacang ‘Free’, Netizen Kata Pramugari MAS Pilih Kasih?


Baru-baru ini, personaliti media sosial dan Youtuber terkenal iaitu Azfar Heri telah memuat naik sebuah hantaran di laman Twitter miliknya berkongsi keterujaan menaiki ‘flight’ untuk pulang ke tanah air.

Menerusi hantaran tersebut, Azfar meluahkan rasa teruja apabila dia telah diberi sebungkus plastik berisi pek kacang oleh pramugari Malaysia Airlines yang sedang bertugas.

Difahamkan, dia yang baru bangun dari tidur terkejut apabila mendapati pramugari dalam penerbangan terbabit memberikannya satu beg plastik berisi beberapa pek ‘salted peanuts’.

Terkejut la kita lalu tanya la pramugari itu, rupanya dia kasi, amik kau satu bag yee. Thank you pramugari MAS yang cantik.

Meninjau di ruangan komen, perkongsian itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada orang ramai yang rata-ratanya mempersoalkan bagaimana Azfar boleh mendapat satu plastik berisi pek kacang secara percuma.

Namun, ada juga netizen yang berkongsi pengalaman sama apabila turut pernah menerima pek kacang tambahan ketika penerbangan mereka bersama Malaysia Airlines.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.


5 jam lalu

“Disebabkan Dia..” – Ramai Beratur Panjang Nak Beli ‘Nasi Lemak RM1.00’ Gara-Gara Khairul Aming

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.