Entertainment

“Hikmah Dipanjangkan Usia..” – Gadis Dedah Cerita Sebenar Insiden Keracunan Gas Karbon Monoksida


Baru-baru ini tular semula di laman TikTok mengenai insiden keracunan gas karbon monoksida yang menimpa 4 orang gadis ketika dalam perjalanan pulang dari bercuti yang berlaku 2 tahun lalu.

Satu-satunya mangsa yang terselamat, Nor Aqilah Mohd Safwan telah kehilangan kakak kembarnya, Nor Adilah dan dua sahabat karibnya, Sharifah Fariesha dan Ayuni Shazwanie.

Gadis berusia 23 tahun itu telah memuat naik video kenangan di laman TikTok sebagai tanda kenangan buat tiga insan penting dalam hidupnya itu dan telah meraih perhatian orang ramai.

berita

Sebenarnya kami stop kejap sebab nak beli makanan je, tak ada pun cakap letih nak tidur.

Malah, jelas Aqilah mereka sempat berbual dan tiada seorang pun yang tidur ketika itu seperti yang didakwa sesetengah laporan berita.

Lepastu terus saya tak sedar, mereka tengah bersembang lagi… bagun je ada di pusat perubatan.

@qillmyname

Just to remember ‘)

? best buddies x traitor – ejaeja

Namun, dia akui enjin serta aircond masih dihidupkan manakala pintu dan tingkap kereta tertutup rapat.

Hikmah dipanjangkan usia, boleh ceritakan kejadian sebenar… sebab ni lah selalu berhati-hati bila kereta berhenti lama.

Meninjau diruangan komen, rata-rata netizen turut bersimpati dan semakin berwaspada setiap kali menaiki kereta susulan peristiwa menyayat hati yang menimpa 4 sekawan itu.

lelaki


45 minit lalu

“Hebat Permainan Dia” – Baru Keluar ‘Dating’ Semalam, Hari Ini Kekasih Jadi Tunang Orang Lain





Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.