Entertainment

“Harap Tiada Lagi Drama Skandal” – Pakar Saham Kahwini Pelajar Di Thailand, Bekas Isteri Buat Ucapan ‘Khas’


Tular di media sosial baru-baru ini apabila pakar saham yang suaranya sering berkumandang di corong-corong radio telah bernikah dengan pelajarnya sendiri yang berusia 25 tahun di Thailand.

Pakar saham yang terkenal dengan tagline ‘Tak Handsome Tak Apa Janji Kaya’ itu difahamkan telah bernikah kali kedua selepas bercerai dengan isteri pertama.

pakar saham DDNK

 

Namun begitu, perhatian netizen lebih tertumpu pada seorang individu dipercayai bekas isteri pakar saham tersebut yang dikenali sebagai Atielia apabila dia dilihat ada memuat naik satu hantaran status ucapan buat bekas suaminya itu.

Facebook

Dalam hantaran tersebut, Atielia turut menulis bahawa dia telah mengenali pakar saham tersebut selama 22 tahun dan mendoakan agar perkahwinan yang berlangsung di Thailand itu berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Harap tiada lagi drama-drama skandal lain dalam perkahwinan yang baru ini. Amiin.

Dalam hantaran yang lain, Atielia juga mempersoalkan tempat pernikahan bekas suaminya itu yang bernikah di hotel dan kebenaran untuk bernikah juga telah diluluskan sedangkan sijil cerai pun masih belum lagi diberikan oleh pejabat agama kepada dirinya.

bekas isteri pakar saham ddnk

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen mendoakan agar wanita itu terus tabah dan ada juga yang meminta agar dia menuntut nafkah yang sepatutnya dituntut daripada bekas suaminya itu.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Forexf flex


7 jam lalu

(VIDEO) “Jam Saja Dah RM1.5 Juta…” – Lelaki Ini ‘Flex’ Outfit Bernilai RM1.63 Juta Buat Netizen Teruja, Siap Tag LHDN

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.