Entertainment

“Dulu Dia Baik..” – Angkara Dadah, Lelaki Ditinggal Isteri Dan Anak ‘Pecah Masuk’ Bekas Rumah Sewa


Rasanya semua sudah ketahui, jika seseorang itu melibatkan diri dengan penyalahgunaan dadah, hidupnya yang dahulu bahagia boleh berubah menjadi satu penderitaan.

Sama seperti kisah yang dilalui oleh seorang lelaki ini apabila keadaannya berubah 360 darjah setelah dirinya terlibat dengan dadah dan bukan saja keadaan semakin tidak terurus, malah juga hilang tempat tinggal.

Oleh kerana keadaan dia ketika ini, ia mendesak dirinya untuk menceroboh bekas rumah sewanya yang kini tidak berpenghuni.

Pihak mStar telah menemubual pemilik rumah terbabit dan wanita itu memberitahu ‘penagih’ tersebut merupakan bekas penyewanya yang dahulu.

Menurutnya, lelaki terbabit menyewa selama setahun bersama isteri dan dua anaknya dan hal rumah sewa sering diurus si isteri, malah duit juga dibayar mengikuti masa yang telah ditetapkan.

Bagaimanapun, setelah setahun menyewa dirumah terbabit, si isteri membuat keputusan untuk tidak menyewa lagi di rumah berkenaan dan lari ke kampung bersama anak-anak.

Memang kasihan tengok dia, dah tidak terurus… berpakaian lusuh dan koyak. Dia sebenarnya penyewa yang baik, tapi selepas terbabit dengan dadah terus berubah.

Tidak tahu punca sebenar keretakkan rumah tangga mereka, tetapi berasa yakin masalah mula timbul setelah lelaki terbabit melibatkan diri dengan penyalahgunaan dadah.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

lelaki perli mak mentua


20 jam lalu

“Dengan Cucu Pun Berkira..” – Ibu Mentua Minta Upah RM100 Jaga Anak, Lelaki Ini Dikecam Netizen

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.