Entertainment

“Bila ko lupa nak buang gula-gula masa perform kali ini terbang ye gula-gula tu Bertabahlah abang yang kutip tu.” – Penyanyi Shila Amzah menjadi perbualan hangat oleh segelintir netizen.


Terbaru, gelagat penyanyi Shila Amzah yang dikatakan mengeluarkan gula-gula daripada mulutnya ketika membuat persembahan konsert merdeka 65 menjadi perbualan hangat dari netizen.

Ada juga netizen yang mengatakan, sebelum ini Shila Amzah juga pernah buat perkara yang sama. Sewaktu membuat persembahan, sempat lagi membuang gula-gula yang ada dimulut.

Namun begitu, permohonan maaf dari penyanyi Shila Amzah sudah dibuat..

Komen netizen :

“People makes mistake insyaallah korang semua doakan yg baik2….dia dah bagitahu kat ig dia terlupa nak buang btw dia time tu rasa x sihat dan demam”

“haritu rasanya dia juga wt cmtu.lain Kali pegang genggam je la dlu..xyah la buang merata cmtu.kalau kena ke gula getah xke naya org trpijak.”

“Skli ok lg ni kalau dh kali kedua xkn la jd lg beringat la pastu main baling mcm tu ja.”

“pada dia dah professional sangat dah klau gituuu…Xnak Ade gguan dlam nyanyiannn…Hahahhahaa”

“x silap dia pnh kata sblum perform dia akan mkn gula gula berangin dlu utk control suara n vokal”

“dia ni kan dari muzik3 itu hari lagi .. wehh hanh buang merataaaaaaaaaaaa awat .. aduhhhhhhhhh”

“Member aku keje bahagian stage cleaning.. mmg tiap kali abis setiap show artis.. dia akan mop trus utk make sure bersih.. sblum next artis”

“ingat aku je perasaan bila tengok show dia mlm tdi..Hahahaha”



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.